Kontakt
  Broschyrer, reklamation mm
  Om Matting
  Pressklipp
 
  Belysning
  LightUp LED-lampor
  Ergonomiska möss & styrdon
  Jobmate
  Övriga kontorsprodukter
  Matt- och golvskydd
  StandUp
  ActiveS Skola
  Arbetsplatsmattor
  Entrémattor
  Profilmattor
  Gång-/Korridormattor
  Specialmattor
  Utförsäljning
 
 
 Danska
 Engelska
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
   
 
 Tung industri
  
Kraven på en arbetsplatsmatta skiftar från torra kontorsmiljöer till tunga industrimiljöer. Det är viktigt att välja rätt matta på rätt plats. Beroende på vilket material som mattan är uppbyggd av kan olika slitstyrka, kemikalieresistens, temperaturtålighet, bakteriemotstånd och eldfasthet erhållas. 

Mattor tillverkade i naturgummi (NR) är slitstarka, töjbara men mjuka och spänstiga med mycket bra ergonomi och komfort. De tål väta men passar bäst i torra miljöer utan kemikaliepåverkan. 

I en tung industrimiljö passar mattor av nitrilgummi (NBR) eller syntetgummi (SBR) allra bäst. Dessa mattor tål generellt stora påfrestningar, de är resistenta mot oljor, fett och klarar av de flesta kemikalier. De är temperaturbeständiga och en del klarar klarar svetsglöd. Nitrilgummi har i stort sett samma ergonomiska egenskaper som naturgummi. En del mattor består av mer än en gummisort, antingen en gummiblandning i hela mattan eller en matta i två skikt. 

 

Comfort Flow är mycket halksäker och den öppna konstruktionen släpper igenom och dränerar väta samt ventilerar golvet. Den är gjord av 100% nitrilgummi vilket gör den mycket motståndskraftig mot oljor, fett, kemikalier och skärvätskor.  
 

Yoga Fashion Nitril är en mycket mjuk och avlastande matta med ett tåligt ytskikt av nitrilgummi. 
 

Yoga Flex Industri är tillverkad i en blandning av nitril- och naturgummi som klarar tuffa industrimiljöer där svetsglöd, skärvätskor, droppande glödande metall kan förekomma. En modulmatta som kan byggas till önskad längd. 
 

Yoga Solid Extra är en slitstark modulmatta med en tät och halksäker ovansida som kan fogas samman att täcka stora ytor. Tillverkad av speciell nitrilgummiblandning vilket gör att den är både värmebeständig och motståndskraftig mot oljor, fett och kemikalier.  
 

Yoga Tailor Nitril mattan som anpassas efter önskemål och kan sammanfogas till att täcka stora ytor, vinklade eller rundade former. Den ett durkmönstrat, halksäkert ytskikt av nitrilgummi som klarar spill av oljor och kemikalier. 
 

Yoga Tex för riktigt tuffa miljöer. Tål glödande och vassa metallspån vilket gör att den även är lämplig vid svetsarbetsplatser. Hög slitstyrka och goda ergonomiska egenskaper. 
 

Yoga Tuff Extra är en slitstark hålmönstrad modulmatta. Den täta gummiblandningen försvårar för bakterier att få fäste. Nitrilgummihalten gör att den klarar oljor, fett och kemikalier samtidigt som den ger mattan en hög slitstyrka och värmebeständighet. 
 

 
 
Välkommen!
Vänligen gör ditt val här:
Här kan du se hela vårt sortiment för
att ″Må bra på jobbet″ - produkter
för kontorsarbetsplatsen samt entré-
och arbetsplatsmattor för alla miljöer.
Här finner du som är ARKITEKT,
BYGG- och FASTIGHETSANSVARIG
produkter som entrémattor, taktila
ledstråk, arbetsplatsmattor samt
mattor för hundsportsarenor.
En aktiv arbetsmiljö ger piggare elever
som lättare kan koncentrera sig och få
mer lust till lärande.
Vårt sortiment skapar möjlighet för
minskat stillasittande och ökad rörelse
under dagen.
Spara mitt val.